Is de kleine net geboren en heb je geen zin in al die kraamvisite thuis? Een babyborrel is dé manier om in één keer van alle visite af te zijn. Laat ons de hapjes en de drankjes verzorgen en jij kunt in alle rust iedereen kennis laten maken met de kleine en de cadeautjes in ontvangst nemen, yay!

Of wil je je vriendin, kennis of familielid verrassen met een babyshower in de vorm van een High Tea? Ook dit verzorgen we graag voor je! Om het je wellicht nog wat makkelijker te maken, kunnen wij ook de tafel in het roze of blauw versieren (dit doen wij puur omdat we het leuk vinden en is een extra service van ons, voor jou) Maar hé, over de top mag ook he! Dus je kunt altijd nog zelf extra versieringen meenemen en ophangen als je dat wilt!

Zeker zijn van een plekje?

Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0297 – 322562. Het is helaas niet mogelijk om een tafeltje te reserveren buiten op het terras. Wij nemen enkel reserveringen aan voor binnen in het restaurant, indien het weer het toelaat mag je ook uiteraard buiten een gezellig plekje uitzoeken.

0297 – 322562

Arrangementen en mogelijkheden

Een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreide borrel… van elke gelegenheid maken wij iets speciaals. Binnen in het karakteristieke theehuis of op het sfeervolle terras aan het water kun je heerlijk genieten van je bezoek aan Het Tuinhuis.

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Voor groepen bieden wij verschillende arrangementen. Geïnteresseerd? Laat het ons dan telefonisch weten of per e-mail. Wij denken graag met je mee en vertellen je wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot een passende en aangename invulling

Naar arrangementen

Kom in contact

Ondanks je bezoek aan onze website, toch nog niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Je kunt uiteraard altijd contact met ons op nemen via onderstaande gegevens. Wij helpen je graag verder! (Reserveren uitsluitend telefonisch)

Openingstijden
Het Tuinhuis is momenteel geopend op dinsdag t/m zondag van 09:30 uur tot 17.30 uur.

 

Onze gegevens

  • Praamplein, 1431 CV Aalsmeer
  • 0297 – 322562
  • info@tuinhuisaalsmeer.nl

Kom je met een bootje?

Ook dit is mogelijk! Aanmeren kan voor de deur! Deze zomer is het een echte drijf in! Het Tuinhuis is namelijk ook geopend voor take away, dus wil je wat lekkers meenemen op de boot?  Meer dan gerust aan!

Contactgegevens

Tuinhuis Aalsmeer
0297 – 322562
info@tuinhuisaalsmeer.nl

Adres & openingstijden

Praamplein, 1431 CV Aalsmeer

Di t/m Zo: 09:30 – 17.30 uur