Ondanks je bezoek aan onze website, toch nog niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Je kunt uiteraard altijd contact met ons op nemen via onderstaande gegevens. Wij helpen je graag verder!

*Reserveren kan telefonisch via 0297-322562 of via ons digitale reserveringssysteem. Het is niet mogelijk om via de e-mail te reserveren.

 

Werken bij Het Tuinhuis?
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers ter versterking van ons team. Interesse? Stuur dan je CV voorzien van een foto tezamen met een motivatiebrief naar: nicky@tuinhuisaalsmeer.nl

 

Openingstijden
Het Tuinhuis is  geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 17.30 uur.

 

 

Kom in contact

Onze gegevens

  • Praamplein, 1431 CV Aalsmeer
  • 0297 – 322562

Fiets & Wandelroutes

Zeker zijn van een plekje?

Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0297 – 322562. Het is helaas niet mogelijk om een tafeltje te reserveren buiten op het terras. Wij nemen enkel reserveringen aan voor binnen in het restaurant, indien het weer het toelaat mag je ook uiteraard buiten een gezellig plekje uitzoeken.

0297 – 322562

Arrangementen en mogelijkheden

Een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreide borrel… van elke gelegenheid maken wij iets speciaals. Binnen in het karakteristieke theehuis of op het sfeervolle terras aan het water kun je heerlijk genieten van je bezoek aan Het Tuinhuis.

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Voor groepen bieden wij verschillende arrangementen. Geïnteresseerd? Laat het ons dan telefonisch weten of per e-mail. Wij denken graag met je mee en vertellen je wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot een passende en aangename invulling

Naar arrangementen

Kom je met een bootje?

Ook dit is mogelijk! Aanmeren kan voor de deur!

Contactgegevens

Tuinhuis Aalsmeer
0297 – 322562

Adres & openingstijden

Praamplein, 1431 CV Aalsmeer

DI t/m ZA: 09:30 – 17.30 uur