Streekgebonden en uit eigen Tuin! Dat zijn de kernwoorden van onze kaart.

Veel producten komen van boeren en leveranciers uit de regio.

Wij serveren ontbijtjes, lunch, high tea en allerlei lekkernijtjes voor bij de borrel.

Het Tuinhuis is geopend vanaf 09.30 uur en dus de ideale plek voor het begin van je dag!

Ons brood wordt iedere dag vers afgebakken. Ons keukentje is met recht het kloppend hart van Het Tuinhuis! Alle gerechten, het gebak en de High Tea worden iedere dag met verse ingrediënten én liefde bereid. Ach, eigenlijk is alles op onze kaart (h)eerlijk.

Voor grotere gezelschappen, vanaf 10 personen, is het verstandig een arrangement af te spreken. Dit in verband met de bereidingstijd in onze kleine keuken.

Download menukaart

Zeker zijn van een plekje?

Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0297 – 322562. Het is helaas niet mogelijk om een tafeltje te reserveren buiten op het terras. Wij nemen enkel reserveringen aan voor binnen in het restaurant, indien het weer het toelaat mag je ook uiteraard buiten een gezellig plekje uitzoeken.

0297 – 322562

Arrangementen en mogelijkheden

Een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreide borrel… van elke gelegenheid maken wij iets speciaals. Binnen in het karakteristieke theehuis of op het sfeervolle terras aan het water kun je heerlijk genieten van je bezoek aan Het Tuinhuis.

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Voor groepen bieden wij verschillende arrangementen. Geïnteresseerd? Laat het ons dan telefonisch weten of per e-mail. Wij denken graag met je mee en vertellen je wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot een passende en aangename invulling

Naar arrangementen

Kom in contact

Ondanks je bezoek aan onze website, toch nog niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Je kunt uiteraard altijd contact met ons op nemen via onderstaande gegevens. Wij helpen je graag verder! (Reserveren uitsluitend telefonisch)

Openingstijden
Het Tuinhuis is geopend op dinsdag t/m zondag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

*Keuken sluit om 17:00 uur

Onze gegevens

  • Praamplein, 1431 CV Aalsmeer
  • 0297 – 322562
  • info@tuinhuisaalsmeer.nl

Foto’s van onze Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for het_tuinhuis needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Kom je met een bootje?

Ook dit is mogelijk! Aanmeren kan voor de deur! Het Tuinhuis is bereikbaar via het ophaalbruggetje, gelegen aan het Praamplein.

Contactgegevens

Tuinhuis Aalsmeer
0297 – 322562
info@tuinhuisaalsmeer.nl

Adres & openingstijden

Praamplein, 1431 CV Aalsmeer

Di t/m Zo: 09:30 – 17:30 uur