Nu al de meeste besproken High Tea van de omgeving! De High Tea wordt op een unieke wijze geserveerd en bestaat uit verschillende warme, koude hartige en zoete gerechtjes. Bij onze High Tea serveren wij onbeperkt verse losse thee. De prijs bedraagt € 26,50 p.p. en je kunt de High Tea al reserveren vanaf 2 personen!

Omdat het maken van de High Tea veel handwerk vereist en veel a la minute werk betreft is het helaas niet mogelijk tijdens de lunch te High Tea’en, daarom hebben wij 2 rondes verdeeld over de dag. Het is bijvoorbeeld mogelijk om, om 10.30 uur te reserveren of weer vanaf 15.00 uur ‘s middags. Het is tevens ook mogelijk om de High Tea uit te breiden met een glas Prosecco bij binnenkomst á € 5,75 p.p.

Wat we je ook nog even willen vertellen is dat wij onze High Tea graag op onze leuke manier willen blijven serveren en om de kwaliteit te waarborgen, wordt de High Tea gedurende het voorjaar & de zomermaanden niet op het terras, maar enkel binnen in het restaurant geserveerd. In de winterperiode zit je uiteraard, altijd gezellig bij ons binnen.

 

Zeker zijn van een plekje?

Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0297 – 322562. Het is helaas niet mogelijk om een tafeltje te reserveren buiten op het terras. Wij nemen enkel reserveringen aan voor binnen in het restaurant, indien het weer het toelaat mag je ook uiteraard buiten een gezellig plekje uitzoeken.

0297 – 322562

Arrangementen en mogelijkheden

Een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreide borrel… van elke gelegenheid maken wij iets speciaals. Binnen in het karakteristieke theehuis of op het sfeervolle terras aan het water kun je heerlijk genieten van je bezoek aan Het Tuinhuis.

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Voor groepen bieden wij verschillende arrangementen. Geïnteresseerd? Laat het ons dan telefonisch weten of per e-mail. Wij denken graag met je mee en vertellen je wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot een passende en aangename invulling

Naar arrangementen

Kom in contact

Ondanks je bezoek aan onze website, toch nog niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Je kunt uiteraard altijd contact met ons op nemen via onderstaande gegevens. Wij helpen je graag verder! (Reserveren uitsluitend telefonisch)

Openingstijden
Het Tuinhuis is  geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 17.30 uur.

Let op: Iedere 1e zondag v/d maand zijn wij ook extra geopend! 🙂

 

Onze gegevens

  • Praamplein, 1431 CV Aalsmeer
  • 0297 – 322562

Kom je met een bootje?

Ook dit is mogelijk! Aanmeren kan voor de deur!

Contactgegevens

Tuinhuis Aalsmeer
0297 – 322562

Adres & openingstijden

Praamplein, 1431 CV Aalsmeer

DI t/m ZA: 09:30 – 17.30 uur
*Iedere 1e zondag van de maand ook geopend!