Wil je je verjaardag vieren en ben je op zoek naar een unieke locatie? Het Tuinhuis is een sfeervolle gelegenheid waarbij er binnen ongeveer 40 zitplaatsen zijn, in het voorjaar en in de zomer is er ook de mogelijkheid om het terras erbij te betrekken, deze heeft ook ongeveer 40 zitplaatsen.

Er zijn verschillende opties mogelijk, hierbij kun je denken aan een high tea, borrel, barbecue, buffet of bijvoorbeeld een walking dinner. Wij vertellen je graag de mogelijkheden en nemen het feestje graag met je door, zodat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

Besloten afhuren van Het Tuinhuis gaat altijd in overleg. Wil je meer informatie, of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons dan even een email naar info@tuinhuisaalsmeer.nl. Wij helpen je graag verder!

Zeker zijn van een plekje?

Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0297 – 322562. Het is helaas niet mogelijk om een tafeltje te reserveren buiten op het terras. Wij nemen enkel reserveringen aan voor binnen in het restaurant, indien het weer het toelaat mag je ook uiteraard buiten een gezellig plekje uitzoeken.

0297 – 322562

Arrangementen en mogelijkheden

Een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreide borrel… van elke gelegenheid maken wij iets speciaals. Binnen in het karakteristieke theehuis of op het sfeervolle terras aan het water kun je heerlijk genieten van je bezoek aan Het Tuinhuis.

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Voor groepen bieden wij verschillende arrangementen. Geïnteresseerd? Laat het ons dan telefonisch weten of per e-mail. Wij denken graag met je mee en vertellen je wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot een passende en aangename invulling

Naar arrangementen

Kom in contact

Ondanks je bezoek aan onze website, toch nog niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Je kunt uiteraard altijd contact met ons op nemen via onderstaande gegevens. Wij helpen je graag verder! (Reserveren uitsluitend telefonisch)

Openingstijden
Het Tuinhuis is  geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 17.30 uur.

Let op: Iedere 1e zondag v/d maand zijn wij ook extra geopend! 🙂

 

Onze gegevens

  • Praamplein, 1431 CV Aalsmeer
  • 0297 – 322562

Kom je met een bootje?

Ook dit is mogelijk! Aanmeren kan voor de deur!

Contactgegevens

Tuinhuis Aalsmeer
0297 – 322562

Adres & openingstijden

Praamplein, 1431 CV Aalsmeer

DI t/m ZA: 09:30 – 17.30 uur
*Iedere 1e zondag van de maand ook geopend!